Best Western and hotel
Att göra i Stockholm
Boka rum

Rum 1

OK
   
Det finns mycket att göra i Stockholm. Här nedan kommer lite idéer. Om du har andra tips som du tycker passar på vår sida, maila oss gärna på info@andhotel.se. Vi tar tacksamt emot roliga idéer så vi kan hjälpa andra gäster att planera en grym Stockholmsvistelse.

Paddla kajak

Åk till Brunnsvikens kanotklubb och hyr en kajak i några timmar. Garanterat en både rolig och vacker upplevelse.

Läs mer

Gröna Lund

Om du besöker Stockholm på sommaren är Grönan ett säkert kort. Här är det mesta sig likt säsong till säsong, möjligtvis kan någon karusell ha ändrat sig men stämningen, doften och känslan är oförändrad.

Läs mer

Takvandring

Se Stockholm från ovan och följ med på en takvandring 43 meter ovan mark. Turen hålls på gamla riksdagshuset.

Läs mer

Åka skridskor

På vintern spolas det upp en skridskobana i Kungsträdgården. Här kan du hyra skridskor och hjälm för en billig penning och glida runt till trevlig musik. Innan jul är det även julmarknad i Kungsträdgården runtomkring skridskobanan.

Läs mer

Flyga

Sveriges första vindtunnel finns i Bromma, några kilometer utanför city. Här kan du testa på hur det är att flyga fritt. Känslan är densamma som att kasta sig ut från ett flygplan men här är miljön lite säkrare.

Läs mer

Bergianska trädgården

Bergianska trädgården hittar du vid Brunnsvikens strand. Trädgården är som ett museum för levande växter där man kan ta en promenad och titta på hundratals träd- och buskarter. Det finns även ett gammalt orangerie med restaurang och café i trädgården där du kan äta en mysig lunch.

Läs mer

Wienercaféet

Wienercaféet ligger på Biblioteksgatan och har funnits sedan 1904. Ett fantastiskt café med stor utbud av gudomliga bakverk och mycket annat i en härlig miljö. Väl värt ett besök! 

Läs mer

Vete-katten

Vetekatten är också ett klassiskt konditori som du hittar i närheten av hotellet på Kungsgatan. Konditoriet består av många olika rum vilket ger en mysig känsla av att nästa vara hemma hos någon och dricka kaffe.

Läs mer

Sturekatten

Sture-Katten ligger strax intill Stureplan. Caféet ligger i ett 1700-tals hus och har precis som Vete-katten många olika rum. Barnen älskar det här stället precis lika mycket som alla pensionärer som också gärna intar sitt eftermiddagskaffe här.

Läs mer

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse