Best Western and hotel
Hotellfrukost på &hotel i Stockholm
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Bästa hotellfrukosten - Best Breakfast by Tina Nordström

Frukosten är en väldigt viktig del av en hotellvistelse, det som skiljer agnarna från vetet kanske man skulle kunna säga. Då alla Best Western hotell är privatägda har våra hotellfrukostar skiljt sig åt ganska rejält. Det gör de faktiskt fortfarande men vi har blivit lite mer lika varandra då vi som kedja tagit hjälp av vår favoritkock Tina Nordström som kommit in och synat frukostmålet i sömmarna och sedan klurat på hur vi kan servera den allra bästa hotellfrukosten.

Vi kallar vår frukostbuffé Best Breakfast by Tina.Tina tycker att vi ska satsa på kvalitet framför kvantitet, att vi ska ha så rena råvaror som möjligt på frukostbuffén och att våra gäster sedan själva kan lägga till så att tallriken blir just så perfekt som man önskar. Ett exempel på vad vi menar är att vi alltid har naturell yoghurt. I en naturell yoghurt kan man sedan addera kokt bärkompott, färsk fruktsallad, olika socker- och/eller kryddblandningar som finns på frukostbuffén. Vi försöker köpa så mycket vi kan från lokala producenter och vi har alltid färsk juice på frukostbordet. Allt för att du ska få en så fin start på dagen som bara är möjligt. 

På frukostbuffén hittar du också lite tips från Tina. Ett av tipsen är Tinas  godaste frukostmacka. En brödbit, gärna surdegsknäcke toppad med keso, avocado och krasse. Toppa med lite olivolja och peppar och njut!

Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten? Titta förbi vet ja, du betalar i receptionen. Ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på de stora kaffekedjorna.

Öppettider: 
Måndag - Fredag 06:00 - 09:30
Lördag - Söndag 07:00 - 11:00

OBS - Avvikelser i öppettider kan förekomma i samband med röda dagar och skollov. Vänligen kontakta oss för exakta öppettider.

Om du inte bor på hotellet men ändå vill äta frukost hos oss. 

Priser:
Vuxen 155 kr  Barn 90 kr

Barnpriser gäller upp till 10 år

Strö till fil

Blanda själv!

Tinas bröd

Baka själv!

Vitlökssill

Lägg in själv!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse