Best Western and hotel
and restaurant

and restaurant  - dagens lunch, kvällsmeny och bar

Boka gärna bord, oavsett om du är hotellgäst eller bara tänker komma förbi och äta ser vi gärna att du bokar bord så får vi möjlighet att ge dig vår allra bästa service. Tack för hjälpen! Se gärna vår meny nedan.

Om du vill ringa oss så når du oss på 08-550 016 08, eller mail: camilla@harmonyinvestgroup.se

Mat och hotell kan vara en bra anledning till att bege sig ut och resa. Det är också en viktig ingrediens för att ens resa blir just sådär perfekt som man hoppas. På and restaurant erbjuder vi en fantastisk hotellrestaurang med duktiga kockar och trevlig service men naturligtvis finns det många andra platser att upptäcka under ditt besök i Stockholm, fråga gärna oss i receptionen om tips. 

Vi finns på Facebook och Instagram. Här kan du se när vi har spelningar i baren och när vi arrangerar olika events.

OBS - Avvikelser i öppettider kan förekomma i samband med röda dagar och skollov. Vänligen kontakta oss för exakta öppettider. 

Mat och dryck på Best Western and hotel

Frukost

Vi serverar en riklig frukostbuffé varje morgen. Gott bröd från bageriet och hemmagjord musli. Vi har färskpressad juice och du kan grädda våfflor på helgen. Vi får hjälp med vår frukost av Tina Nordström som tagit fram konceptet Best Breakfast. Tina hjälper oss med nya fräscha recept kontinuerligt så vi hela tiden kan överraska dig.

Kom gärna förbi på ett frukostmöte även om du ej bor på hotellet.

Öppettider 
Måndag - Fredag 06:00 - 09:30
Lördag - Söndag 07:00 - 11:00

Om du inte bor på hotellet men ändå vill äta frukost hos oss. 

Priser
Vuxen 155 kr  Barn 90 kr
Barnpriser gäller upp till 10 år

Lunch

Få rätter men med stor variation, en kötträtt och en fiskrätt. En mustig soppa och en matig sallads buffé. 

Öppettider 
Måndag - Fredag 11:00 - 14:00

Priser
Fisk, kött eller salladsbuffé för 120 kr/rätt. Vi har även dagens soppa för 120 kr.

Välkommen på lunch!
Lunchmeny v.8

Middag

På kvällen öppnar vi för middag i vår restaurang. På and restaurant and bar lägger vi stor vikt på den personliga servicen med ett varmt bemötande oavsett om du kommer själv eller om ni är många som ska äta. Vi vill att du ska känna dig hemma hos oss från första stund - gärna med känslan av att komma hem till goda vänner som lagar väldigt bra mat. Vi maler vårt kött själva och bakar bröd och skapar goda desserter.

Öppettider 
Tisdag-Lördag 17:00 - 22:00
På söndagar och måndagar går det bra att äta i baren, kl 17:00-22:00

Kvällsmeny

Bar & Lounge

Välkommen till baren & loungen med sköna fåtöljer och bra stämning. Här kan du på dagtid självklart ta ett glas vin eller öl men framförallt njuta av bageriets goda bakverk, smörgåsar och kaffe. Här finns gott om plats att arbeta eller om du har lite tid över, slå dig ned med en god bok.

After Work

När kvällen närmar sig är and restaurant ett perfekt ställe att köra AW på. I baren blandar våra bartenders riktigt goda drinkar eller varför inte lyxa till det med lite champagne?
Ibland har vi även bar DJ som spelar den skönaste musiken för en trevlig AW-stund.

Torsdagar & fredagar
17:00-18:30
Vi bjuder på tilltugg och erbjuder fina AW-priser i baren!

Följ oss på Facebook

and bar och and restaurant finns på Facebook. Här kan du se när vi har spelningar i baren och när vi arrangerar olika events.

Vi finns också på Instagram.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse