Best Western and hotel
Hotellfrukost på &hotel i Stockholm
Boka rum

Rum 1

OK
   

Bästa frukosten är hotellfrukosten

Frukosten är en väldigt viktig del av en hotellvistelse, det som skiljer agnarna från vetet kanske man skulle kunna säga. Vi satsar på kvalitet framför kvantitet, att vi ska ha så rena råvaror som möjligt på frukostbuffén och att våra gäster sedan själva kan lägga till så att tallriken blir just så perfekt som man önskar. Ett exempel på vad vi menar är att vi alltid har naturell yoghurt. I en naturell yoghurt kan man sedan addera kokt bärkompott, färsk fruktsallad, olika kryddblandningar som finns på frukostbuffén. Vi försöker köpa så mycket vi kan från lokala producenter och vi har alltid färsk juice på frukostbordet. Allt för att du ska få en så fin start på dagen som bara är möjligt. Kom och njut av vår frukostbuffé.

 

Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten? Titta förbi vet ja, du betalar i receptionen. Ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på de stora kaffekedjorna.

Öppettider 
Måndag - Fredag 06:00 - 09:30
Lördag - Söndag 07:00 - 11:00

OBS - Avvikelser i öppettider kan förekomma i samband med röda dagar och skollov. Vänligen kontakta oss för exakta öppettider.

Om du inte bor på hotellet men ändå vill äta frukost hos oss. 

Priser
Vuxen 155 kr,  barn 90 kr

Barnpriser gäller upp till 10 år

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse