Best Western and hotel
Restaurang och bar på Best Western &hotel
Boka rum

Rum 1

OK
   
Mat och hotell kan vara en bra anledning till att bege sig ut och resa. Det kan också vara en viktig ingrediens för att ens resa blir just sådär perfekt som man hoppas. På vår egen restaurang and restaurant erbjuder vi en fantastisk hotellrestaurang med duktiga kockar och trevlig service men naturligtvis finns det många andra platser att upptäcka under ditt besök i Stockholm. Läs gärna våra tips på krogar här nedan. Om du har egna tips som du vill dela med dig av till andra gäster så tveka inte att höra av dig till oss. Maila oss på info@andhotel.se

Mat och dryck i närheten

Farang

Restaurang Farang bjuder dig på en upptäcktsresa till de sydostasiatiska matkulturerna i Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien. 

Kolla in

Miss Clara

Ett fint hotell med en fin matsal. Hit går du för att finna fin brasserie-mat och en lugn och rofylld stämning.

Kolla in

Smak

Här handlar det om smaker, du beställer lite olika smaker i form av smårätter. En riktig höjdare som startade redan 1999.

Kolla in

Melt Bar 

Melt Bar är en New York inspirerad bar och restaurang inte långt från hotellet. Här kan du sippa goda drinkar och äta en smaskig fondue.

Kolla in

Supper

På Supper är det Sydamerikanska smaker som gäller. Här finns baren i centrum av lokalen och rätter som delas skapar en trivsam gemenskap runt bordet.

Kolla in 

Brasserie Balzac

En nyöppnad fransos på Odengatan som redan blivit riktigt het. Se till att du bokar bord om du vill äta. Annars är det även ett riktigt schysst ställe att börja kvällen på med en drink i den trevliga baren.

Kolla in

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse