Best Western and hotel
Boka hotell nära gallerian Stockholm
Boka rum

Rum 1

OK
   

Minisemester i stan -  20% rabatt

Boka hotell nära Kungsgatan Stockholm

I sportlovstider erbjuder vi på and hotel 20% rabatt på en hotellnatt. Kom till Stockholm för att ha en skön och rolig minisemester i huvudstaden. Här finns museum, shopping och härliga restauranger.

Läs mer om erbjudandet på bestwestern.se

Bokningskod
WEB18 - uppge kampanjkoden vid bokning

Bokningsperiod
25 januari till och med 11 mars

Boendeperiod
12 februari till och med 11 mars
Hotell Humlegården Stockholm

Rum utan fönster

På and hotel har vi totalt 61 rum utan fönster, det finns både dubbel- och enkelrum. Rummen är inte så stora men de är mysiga och vi tror att du inte kommit till Stockholm för att tillbringa all din tid på hotellrummet. Vi har istället satsat på våra sociala ytor. Här finns en restaurang, en bar och ett vardagsrum. Gym och bastu hittar du också på hotellet.

I våra dubbelrum är sängarna 160 cm breda och går ej att separera och i enkelrummen är sängen 105 cm bred.

Hitta hotell nära Hötorget Stockholm

Rum med fönster

Om du gillar att veta vad det är för väder ute så är rum med fönster att föredra. Storleken är densamma, dvs små rum, enkel eller dubbel men med smarta lösningar. Vi har högsta kvalitet, komfort och funktion i våra rum och naturligtvis den allra senaste tekniken. Totalt har 140 av våra rum fönster. 

I våra dubbelrum är sängarna 160 cm breda och går ej att separera och i enkelrummen är sängen 105 cm bred.

Familjerum
Hotell Sergelstorg

Familjerum

Små hotellrum är vårt signum men ibland behöver man lite extra plats och för de tillfällena har vi även skapat några familjerum. Här finns utöver dubbelsängen (160 cm) även en bäddsoffa. Alla våra familjerum har fönster.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse