Best Western and hotel
Hotellrum på Best Western &hotel
Boka rum

Rum 1

OK
   

Rum utan fönster

På and hotel har vi totalt 61 rum utan fönster, det finns både dubbel- och enkelrum. Rummen är inte så stora men de är mysiga och vi tror att du inte kommit till Stockholm för att tillbringa all din tid på hotellrummet. Vi har istället satsat på våra sociala ytor. Här finns en restaurang, en bar och ett vardagsrum. Gym och bastu hittar du också på hotellet.

I våra dubbelrum är sängarna 160 cm breda och går ej att separera och i enkelrummen är sängen 105 cm bred.

Rum med fönster

Om du gillar att veta vad det är för väder ute så är rum med fönster att föredra. Storleken är densamma, dvs små rum, enkel eller dubbel men med smarta lösningar. Vi har högsta kvalitet, komfort och funktion i våra rum och naturligtvis den allra senaste tekniken. Totalt har 140 av våra rum fönster. 

I våra dubbelrum är sängarna 160 cm breda och går ej att separera och i enkelrummen är sängen 105 cm bred.

Familjerum

Familjerum

Små hotellrum är vårt signum men ibland behöver man lite extra plats och för de tillfällena har vi även skapat några familjerum. Här finns utöver dubbelsängen (160 cm) även en bäddsoffa. Alla våra familjerum har fönster.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse