Best Western and hotel
Shoppa i Stockholm och bo på Best Western &hotel
Boka rum

Rum 1

OK
   

Det finns väldigt många butiker att upptäcka i Stockholm. Mitt i city hittar du de stora galleriorna blandat med de stora kedjorna, visst kan du även här springa på lite mindre butiker som du inte känner igen från din hemstad men de är färre till antalet. Om det är lite annorlunda butiker du är ute efter så är nog ändå tipset att försöka söka sig lite längre ifrån citykärnan, du behöver inte ta dig långt. Vasastan, Kungsholmen, Östermalm och Södermalm  fullkomligen vimlar av mysiga mindre butiker. Det tar kanske lite längre tid att hitta dina guldkorn men det kanske också är lite roligare när du kommer hem.

Vi har valt att tipsa om lite av varje här nedan. Om du hittar något guldkorn i stan som du kan tänka dig att tipsa andra hotellgäster om, tveka inte att höra av dig på info@andhotel.se. Tack för hjälpen!

Gallerior

NK

Stockholms mest anrika shoppingparadis. NK har funnits sedan 1915 och lever idag som då med tanken att vara Stockholms kommersiella och kulturella teater.

Läs mer om NK

Åhlens

På Åhlens City mitt i Stockholm hittar du allt du kan tänka dig. Mode, inredning, skönhet, leksaker, böcker mm. Åhlens har en matvarubutik längst ned samt café och servering Åhlens är ofta öppet lite längre än övriga butiker så ett hett tips är att avsluta här om du har tufft att få tiden att räcka till.

Läs mer om Åhlens City

Mood Stockholm

Om du vill gå till en galleria med lite plats för njutning, utan food courts och lekhörnor, dår är Mood Stockholm något för dig. Här hittar du en härlig mix av mode, mat och inredning.

Läs mer om Mood Stockholm

Design

Acne

Acne Studios startade 1996 och är mest kända för sina jeans. Nu har företaget butiker världen över. Acne står för Ambition to Create Novel Expressions. Ni hittar en av butikerna på Norrmalmstorg.

Läs mer om Acne Studios

Filippa K

Filippa K gör klassiska och enkla kläder i fint material. Hon startade redan 1993. Idag finns hennes kläder i över 17 länder. Du hittar flera stora Filippa K butiker i Stockholm. En av dem ligger på Biblioteksgatan.

Läs mer om Filippa K

Peak Performance

Tre skidåkare startar ett klädföretag i en skidort i Sverige 1986. Deras märke Peak Performance som gör kläder för skidåkning, golf, träning och frilufsliv blir mycket populärt och företagets kläder finns nu i över 20 länder.

Läs mer om Peak Performance

Inredning

Syster Lycklig

IInredningsbutiken Syster Lycklig har funnits i Vasastan på Tegnergatan en god stund nu och figurerar flitigt i inredningstidningar. Det är som namnet antyder två systrar som äger butiken. Här hittar du förutom inredning även kläder, smycken, barninredning, leksaker mm. En butik man blir glad av att besöka.

Läs mer om Syster Lycklig

Grandpa

På Kungsholmen bakom Västermalmsgallerian hittar du denna trevliga butik. Här finns vintage möbler blandat med nya inredningsdetaljer och kläder. Om du inte hittar något att ta med hem kan du iallafall ta en kaffe i butikens mysiga fik innan du går. Butiken finns även på Södermalm.

Läs mer om Grandpa

Coctail and Coctail Delux

På Södermalm hittar du denna pärla. Väl värd ett besök om du gillar kitsch eller om du gillar ett gott skratt. Här hittar du allt mellan himmel och jord, den ena galnare inredningsdetaljen än den andra. Man vet aldrig vad man kan få med sig hem härifrån.

Läs mer om Coctail

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse