Best Western and hotel
Sportevenemang med boende på &hotel
Boka rum

Rum 1

OK
   

Sport and hotell

Stockholm marathon, Lidingöloppet, Stockholm World Triathlon, Stockholm Open, DN-galan, Fotbollsallsvenskan, Elitserien i Handboll och Bandy, Midnattsloppet, Bellmannstafetten, Vårruset, Ö till Ö Swimrun, DN Sthlm Halvmarathon, Segling GP Riddarfjärden, Superligan i Innebandy, Stockholm Horse Show, Speedway GP, Elitloppet. Vikingarännet är några av de sportevenemang som går av stapeln i och strax utanför Stockholm. Många av händelserna drar mycket folk så ett tips är att vara ute i god tid med att boka hotellrum. Här nedan kommer lite info om några av Stockholms arenor. Vi kommer också tipsa om sportevenemang som är på gång i Stockholm med omnejd så kom tillbaka till sidan så du vet när det är dags att boka hotellrum!

Tele2 Arena

En av världens modernaste multiarenor. Arenan invigdes 2013 och är hemmaplan för både Djurgården och Hammarby fotboll. I gatuplan till arenan ligger Tolv Stockholm som är en nöjesdestination med fokus på mat och roliga aktiviteter, väl värt ett besök. Här finns bland annat en av norra europas största sportbarer, minigolf, bowling, pingisbord och mycket mer!

Läs mer om Tele2 Arena

Globen

Globen har börjat bli en klassisk arena i Stockholm. Här händer lite av varje men vad det gäller sport så är det framförallt hockey, innebandy och handboll du kan se i Globen.

 

Läs mer om Globen Arena

Friends Arena

De stora ögonblickens arena. Här har viktiga landkamper och spännande melodifestivalsfinaler gått av stapeln. Arenan invigdes i oktober 2012 och är hemmaplan för AIK fotboll.

Läs mer om Friends Arena

Stockholm Stadion

Klassiska Stockholm Stadion håller varje år en friidrottstävlingen i Diamons League. Stockholm Stadion byggdes för de Olympiska spelen 1912 och har tidigare varit hemmaplan för Djurgården fotboll. Idag är stadion målgången för Stockholm Marathon samt arena för en Diamond League tävling för världseliten i friidrott.

Läs mer om Diamond League

Erikdalsbadet

Så heter Sveriges nationalarena för simidrott. Här finns massor av bad, en 50 meters, en 25 meters, en pool för simhopp, äventyrsbad med vattenruschkana, vildfors, undervisningsbassäng mm.

Läs mer om Eriksdalsbadet

Östermalms IP

Östermalms IP har en 11-manna och två 7-manna konstgräsplaner. Ishall, friidrottsytor samt den mycket populära skridskobanan på 400 meter som är öppen för allmänheten på vintern. Ett tips för nästa kalla vinterdag i Stockholm kanske!

Läs mer om Östermalms IP

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse