Best Western and hotel
Teaterweekend i Stockholm
Boka rum

Rum 1

OK
   
En bra anledning till varför man bor på hotell i Stockholm är en mysig teaterweekend! En sak är säker, gå på teater eller musikal borde man göra oftare. Det finns många scener i Stockholm och fantastiska föreställningar väntar dig där du minst anar. Vi hjälper dig att ha lite koll på de lite större scenerna. Om du har något tips på en scen vi missat så tar vi gärna emot förslag. Vi skulle också tycka det vore roligt att höra om din bästa teaterweekend? Maila oss på info@andhotel.se

Golden Hits

Här är det klackarna i taket som gäller. Fantastiska shower, god mat, stora dansgolv och roliga karaokeframträdanden. På Golden Hits har du aldrig tråkigt!

Läs mer om Golden Hits

Intiman

En riktigt schysst teaterlokal som funnits sedan 50-talet, belägen vid Odenplan. Här visas ofta riktigt bra teater för barn.

Läs mer om Intiman

Chinateatern

En kväll på Chinateatern går inte av för hackor! Teatern sätter upp fantastiska shower och lokalen intill Berns är något alldeles extra. Till hösten sätter de upp Jersey Boys, biljetterna finns ute nu!

Läs mer om Chinateatern

Cirkus

Huset byggdes redan 1892 och var tänkt att inhysa de stora cirkussällskapen som var på besök. Idag är Cirkus de stora musikalernas arena. Här har Kristina från Duvemåla, Chess och Mama Mia spelats. Till hösten startar en ny uppsättning med Kristina från Duvemåla, om du har tur kan du nog fortfarande hitta någon biljett.

Läs mer om Cirkus

Maximteatern

Maximteatern på Östermalm har en gedigen historia som teaterhus. Till hösten kan du bland annat se musikalen Snövit med YOHIO i en av huvudrollerna.

Läs mer om Maximteatern

Oscarsteatern

Byggd i jugendstil ibörjan av seklet, något som var helt nytt i Stockholm. Sedan dess har det dansats och sjungits på teaterns scen av många skickliga artister. Till hösten sätts Ladykillers med Suzanne Reuters i huvudrollen upp på Oscars.

Läs mer om Oscarsteatern

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse