boka

Covid-info & kontakt

covid-19 information

Vi på Best Western and hotel Linköping vill informera om hur vi ser på situationen och var du kan vända dig om du har frågor.

Vi följer rekommendationer och råd från de svenska myndigheterna och just nu är det Krisinformation.se och Folkhälsomyndigheten som är sajter som vi hela tiden laddar om och som vi  uppmanar dig att besöka. Förutom den är även Vårdguiden 1177 viktig. Det finns också det nationella informationsnumret 113 13 som du kan ringa om du har frågor om Corona.

Vi har också utökat våra rutiner, framförallt vad gäller städning. På hotellrummen gör vi extra desinficering av beröringsytor, såsom lampknappar, dörrhandtag, bord, stol, toalettknappar, kran med mera.

Vi har även gott om handsprit och ytdecinficering i våra allmänna ytor. Våra medarbetare har tydliga direktiv om att stanna hemma vid minsta symtom.

Använd gärna de handspritflaskor vi placerat ut på hotellet, och kom ihåg att hålla avstånd.

Har du ytterligare frågor eller vill veta mer om oss så tveka inte kontakta oss:  info.linkoping@andhotel.se eller på 013 – 327 27 00

Med vänliga hälsningar,
Ann-Louise Gustafsson | Hotelldirektör
Best Western and hotel Linköping

 

"Otrolig personal, trevligaste och mest hjälpsamma personal jag stött på! Bra frukost, riktigt fräsch. Hur bra om helst!!"
— Booking

"Bra och fräscht hotell, enkla men funktionella rum med sköna sängar, tysta rum, bra frukost och en bra lounge för den som vill bränna av lite jobb i en lugn miljö "
— Joakim, Google review

Vi som arbetar här

Hotelldirektör
Ann-Louise Gustafsson
ann-louise.gustafsson@
andhotel.se

013-327 27 03

Hotellchef
Sabina Carlsson
sabina.carlsson@
andhotel.se

013-327 27 04

Food & beverage manager
Muk Jintana Limrotsana
jintana.limrotsana@
andhotel.se

013-327 27 05