sommarkampanj

I sommar får alla medlemmar i Best Western Rewards 20 % rabatt. Boka in några dagar i Linköping, bo på vårt härliga hotell i city.

Boka här för att ta del av kampanjen. Priserna gäller alla dagar 10 juni-31 augusti. Ange kampanjkoden WOW20. Boka senast 48 timmar innan ankomst.

Är du inte redan medlem i Best Western kan du bli det här: Best Western Rewards – bli medlem

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum – så det är först till kvarn som gäller

and hotel

Best Western and hotel är ett modernt hotell i centrala Linköping, som erbjuder något mindre rum till ett bättre pris. Smaller rooms – better comfort! Rummen är inredda med en genomtänkt och schysst design. Vi har inte snålat med materialen; regndusch, golvvärme, sköna sängar och stor tv med chromecast. Hos oss sover du gott och har nära till stadens puls och nöjen. Vi har ett riktigt bra WiFi för dig som vill vara uppkopplad.

Vill ni stanna på hotellet för en god middag så finns and restaurant till ditt förfogande. Här serveras mat som är tillagad av våra duktiga kockar och servisen ger dig ett trevligt välkomnande.

En av de stora fördelarna med att bo på hotell är den goda frukosten. Hos oss är det inget undantag utan njut av en lång morgon och starta dagen på bästa sätt.

Bokning

Boka in några nätter i Linköping!

Bokningskod
WOW20 – uppge kampanjkoden vid bokning
Lägg in aktuella datum så kan du sedan skriva in kampanjkoden.

Boknings- och boendeperiod
Bokningsperiod: 11 maj-29 augusti,
boendeperiod: 10 juni-31 augusti.
Bokas senast 48 timmar innan ankomst.
Avbokningsbart till och med kl 16:00 på ankomstdagen.

Bokas via
bestwestern.se

Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt! Erbjudandet gäller på alla hotell inom Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.