Sommar i Linköping – Bo på hotell

Medlemmar får bästa pris i sommar! Boka sommarens hotellvistelse nu och få medlemsrabatt på valfritt antal nätter. Bli medlem nu och ta del av alla förmåner.

and hotel:

Best Western and hotel är ett modernt hotell i centrala Linköping, som erbjuder något mindre rum till ett bättre pris. Smaller rooms – better comfort! Rummen är inredda med en genomtänkt och schysst design. Vi har inte snålat med materialen; regndusch, golvvärme, sköna sängar, klimatanläggning och stor tv med chromecast. Hos oss sover du gott och har nära till stadens puls och nöjen.

Vill ni stanna på hotellet för en god middag så finns and restaurant till ditt förfogande. Här serveras mat som är tillagad av våra duktiga kockar. I baren kan du beställa något gott att dricka och slå dig ner i vår trevliga lounge.

En av de stora fördelarna med att bo på hotell är den goda frukosten. Hos oss är det inget undantag utan njut av en lång morgon och starta dagen på bästa sätt.

pris:

Medlemspris: från 895 kr/natt för två personer i dubbelrum.
Prisexempel avser bl.a. 22-23/6, 12-13/7 och 2-3/8. Begränsat antal rum, först till kvarn. 

bli medlem:

Det unika med att vara medlem hos oss? Bästa pris förstås! Är du inte redan medlem i Best Western kan du bli det här: Best Western Rewards – bli medlem

bokas via:

www.bestwestern.se

Psst. glöm inte att logga in när du ska boka!