Ronald McDonald Barnfond

Vi på and hotel vill vara med och bidra och hjälpa fler familjer och barn som har det svårt.

Om Ronald McDonald Barnfond
Ronald McDonald Barnfond är en insamlingsstiftelse med ändamålet att stötta familjer med svårt sjuka barn. Genom att bygga Ronald McDonald Hus kan familjer med sjuka barn bo tillsammans i en hemlik och trygg miljö nära sjukhuset. Idag finns det fem hus runt om i Sverige och vi vill vara med och bidra till att fler hus ska kunna byggas. Läs mer här.

Vårt bidrag
Under 2022 års välgörenhetsgala auktionerade vi ut en unik mat-och vinupplevelse hos oss på and restaurant:

”Chans att säkra en eller flera platser till en unik tillställning på and restaurant den 19 januari 2023 där fem av Sveriges främsta kockar bidrar med två rätter vardera till en middag som ackompanjeras av sommelier, initiativtagare samt and restaurant egna Food and Beverages Raymond Almerts val av viner. Stjärnkockarna bakom kvällens 10-rättersmeny är; Pär Stenberg, Joakim Lundblad, Tobias Sundberg, Yann Sahlén och William Salmen. Alla med långa och prisade karriärer.

Galan var fylld av omtanke, värme och generositet och den unika mat- och vinupplevelsen bidrog med närmare 1,1 miljoner kronor till Ronald McDonald Barnfonds viktiga arbete. Vi på and hotel är glada för samarbetet och det känns fint att kunna göra skillnad.