Sommar i Stockholm – bo på hotell

Medlemmar får bästa pris i sommar! Boka sommarens hotellvistelse nu och få medlemsrabatt på valfritt antal nätter. Bli medlem nu och ta del av alla förmåner.

and hotel

Best Western and hotel är ett innerstadshotell mitt i Stockholms City, som erbjuder något mindre rum till ett bättre pris. Smaller rooms – better comfort! Rummen är inredda med en genomtänkt och schysst design. Vi har inte snålat med materialen; regndusch, golvvärme och sköna sängar från Mille Notti. Hos oss sover du gott och har nära till innerstadens puls och nöjen.

Missa inte &terrass, en lugn oas mitt i Stockholm city.

Vill ni stanna på hotellet för en bit mat så finns and bar till ditt förfogande. Här serveras bla. kvällens husmans, charkbricka, nybakt pizza, kräftskagen och självklart något sött efter maten. I and bar kan du beställa riktigt bra viner till din middag, ta gärna hjälp av vår kunniga personal.

En av de stora fördelarna med att bo på hotell är den goda frukosten. Hos oss är det inget undantag utan njut av en lång morgon och starta dagen på bästa sätt.

bli medlem:

Det unika med att vara medlem hos oss? Bästa pris förstås! Är du inte redan medlem i Best Western kan du bli det här: Best Western Rewards – bli medlem

bokas via:

www.bestwestern.se

Psst. glöm inte att logga in när du ska boka!